10 Nisan 2013 Çarşamba

2013 İLKBAHAR YAZ RENK TRENDLERİ

2013 İLKBAHAR YAZ RENK TRENDLERİ

2013 İlkbahar Yaz Renk Trendleri 


2013 İlkbahar Yaz sezonunu tüm detayları ile incelemeye devam ediyoruz. Bugünde sizlerle 2013'ün İlkbahar Yaz Sezonunda ön planda olacak rekleri paylaşmaya karar verdim. Bakalım önümüzdeki İlkbahar Yaz Sezonunda bizi hangi renkler ve kombinleri bekliyor.
İşte 2013 İlkbahar Yaz sezonunda ön planda olacak en moda renkler. 

1- KIRMIZI VE TONLARI !

2013 İlkbahar Yaz Renk Trendlerinin En İddalısı!

2013 İlkbahar yaz renk trendlerinin en iddalısı kırmızı ve tonları! Bu sezon canlı tonlar ile karşımıza çıkan kırmızı her zamanki gibi yine cezbedici ve göz alıcı. 2013 ilkbahar yaz koleksiyonlarında genelde desensiz olarak tasarlanan kırmızı ve tonlarındaki kıyafetler sade ve şık. Tek başına zaten yeterince dominant bir renk olan kırmızıyı, kombinlerken daha soft renkler ile kullanmayı tercih edin.
2013 İlkbahar Yaz Trendleri

2- MAVİ VE TONLARI !

2013 İlkbahar Yaz Sezonun Soğuk Paleti...

2013 İlkbahar yaz renk trendlerinde kobalt maviden, turkuaza ve pastel maviye geniş bir yelpaze ile neredeyse mavinin tüm tonları bizimle.

*Kobalt Mavi

2013 İlkbahar yaz renk trendlerinden biri olan kobalt mavi bu sezon da bizi yalnız bırakmıyor. Genellikle özel geceler için tercih edilen kobalt mavi rengindeki tasarım elbiseler yine oldukça şık.

*Pastel Mavi

Neon renklerden sıkılan ve daha soft, pastel renk giymeyi sevenlere de müjdeler olsun. Çünkü 2013 ilkbahar yaz renk trendlerinden biri de pastel mavi!

2013 İlkbahar Yaz Trendleri

3- PEMBE VE TONLARI !

Sıcaklığını Anında Yansıtan Bir Renk

2013 İlkbahar yaz renk trendlerinde sıra geldi pembelere! Pastel tonlarından, canlı pembelere, fosforlulara, pembenin en uçuk tonları bu sezon çok moda. 

2013 İlkbahar Yaz Trendleri


4- SARI VE TONLARI !

Bu Sezon Çok Göz Önünde Olacak!

2013 İlkbahar yaz renklerinde en göze çarpan trendlerden biri sarı ve tonları. Özellikle de 'limon sarısı'! Yanlış parçalar ile kombinlendiğinde gözü yorma özelliğine sahip olan bu renk için hazırlık yapmaya başlamalısınız. Çünkü bu sezon çok göz önünde olacak.

2013 İlkbahar Yaz Trendleri

5- TURUNCU VE TONLARI !

Neon Popülerliği Devam Ediyor...

2013 ilkbahar yaz renk trendlerinde biri olan 'turuncu' bu sezon da popülerliğini korumaya devam ediyor. Neon turunculardan, pastel tonlarına ya da şeftali turuncusuna kadarbir çok tonu ile bu sezon içimizi ısıtmaya geliyor.

2013 İlkbahar Yaz Trendleri

6- YEŞİL VE TONLARI !

Hem Popüler Hem Şık Onu Birçok Yerde Göreceksiniz

Bu sezon her tonunu göreceğimiz renklerden biri de yeşil ve tonları olacak. Orman yeşilinden, mint yeşillerine, zümrütten, deniz köpüğüne.

Zümrüt Yeşili

2013 ilkbahar yaz renk trendlerinden en iddalısı, en çok konuşulanı ''zümrüt yeşili''! Adını zümrüt taşından alan bu rengi bu sezon kırmızı halıdan, sokak modasına kadar her yerde bol bol göreceğiz.
 

2013 İlkbahar Yaz Trendleri


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review