1 Eylül 2012 Cumartesi

Sonbahar - Kış 2012/2013 Moda Trendleri

Askeri moda trendi

Kış 2012/2013 moda sezonu - "A la guerre comme à la guerre," moda tasarımcıları yeni sonbaharda ilan etti. Yeni sonbahar-kış moda, 2012/2013 sezonunda askeri gömlek, mont, deri pantolon, pantolon ve çizme benzeyen popüler elbise olacaktır.
Bu zamanda tasarımcılar sadece askerler oynamak yok. Farklı moda evlerinin Koleksiyonları anlamıyla savaşçı bir ruh hali ile örülü.

Salvatore Ferragamo, Burberry Prorsum, Gucci

Dandy moda trendi

Moda tasarımcıları erkeksi tarzı ile denemelere devam, ama bu kez biz İngiliz aksanıyla bugünkü görebilirsiniz.
Kadınlar iyi bir İngiliz aileden gelen genç bir adam takım elbise için davet edilir. Bir şapka, bir baston ve bir smokin reenkarnasyon öznitelikleri gereklidir.

Ralph Lauren

2012/2013 yılının sonbahar-kış at yarışı moda trendi

Önümüzdeki sonbahar ile moda tasarımcıları bizim dolap jokey takım öğeler eklemek için bizimle sunuyoruz. Binicilik çizme vardır elbette pantolon, kısa pantolon, şapka ve, 2012/2013 bu moda sezon öğeleri olmalıdır.

Geri 2012/2013 yılının sonbahar-kış gelecekte moda trendi

Kış 2012/2013 - Keskin hatları, üç boyutlu formlar, grafikler ve kumaşlar ve desenler önemsiz olmayan kombinasyonları sonbahar bu moda sezonu geliyor. Birisi Fütürizm, diğerleri algıladıkları - 1980 tarzı yeni bir yorumudur.

Alexander Wang, Stella McCartney, Haakan

2012/2013 yılının sonbahar-kış Japonya moda trendi

Rising Sun Land moda sektöründe ilham vermeye devam ediyor, ancak bu 2012/2013 moda sezonu tasarımcıları doğrudan tırnak kaçının. Japon tarzı son derece hassas bir şekilde iddia edilmektedir, nüfuzunu ceket siluet, samuray anımsatan giysiler ve ukiyo-e baskı tarzında yeniden yorumlanıyor baskılar in tahmin edilebilir.


Marni, Dries Van Noten, Gianfranco Ferre

Bask moda trendi

Bask siluet dünyalar pistlere konumlarını çıkarmak için gitmiyor gibi görünüyor. 2012/13, yeni moda sezonunda açık üçgen yumuşak dalgalar modernize ve Giorgio Armani tarafından hafif el ile artık Bask elbiseler ve etekler, ama bile pantolon süsleyen değil sadece.


Burberry Prorsum, Lanvin, Christian Dior

2012/13 yılının sonbahar-kış Monochrome moda trendi

Siyah ve beyaz klasik kombinasyonu muzaffer moda dünyasının pistlere döndü. Ve bazı tasarımcılar bize sunarken bir "beyaz top - siyah alt" okul zamanlardan bilinen kıyafet, diğerleri genellikle mimari kesimli, iki-tonlu model oluşturun.


Stella McCartney, Twenty8Twelve, Marc by Marc Jacobs

Siyah Kraliçe

Şüphesiz siyah kraliçesi üzerinde kazandı kalır siyah kraliçenin resmi moda tasarımcılara ilham vermeye devam ediyor, ve Charlize Theron masal güzel ve acımasız cetvel oynadığı filmi "Pamuk Prenses ve Avcı," vardır, özellikle sonra beyaz ve 2012/13 sonbahar-kış yeni sezon moda trendi dünyasının metresi oldu.
Kadife aplike ile süslenmiş ince tül veya dantel, yere Elbise, nakış ve pul kıyafet bu sonbaharda 2012 moda mahkeme olduğunu.

Gucci, Emilio Pucci, Valentino

2012/13 yılının sonbahar-kış aylarında Toplam Kırmızı Bak Moda Trend

Kırmızı yeni sezonda anahtar biridir çünkü bu sonbaharda 2012 Chris de Burgh adlı şarkısı "Lady in Red", fashionists ve çalma listelerini yeniden girebilirsiniz. Siyah klasik ortağı görünüm sadece aksesuarları izin verilir - Tasarımcılar kırmızı kızıl toplam bakmak için ayağa kalk. Bu yüzden denemeyi ve başkaları tarafından inceleme için hazır olacak.


Comme de Garsons, Michael Kors, Valentino

2012/13 yılının sonbahar-kış Violet moda trendi

Mor ve leylak temel tonları geleneksel birçok koleksiyon sonbahar-kış 2012/13 moda sezonu bulunur. Bu 2012/13 moda trendi sezon yenilik bu renk yapılan deri giyim vardır.


Diane von Furstenberg, Nina Ricci, Aigner

2012/13 yılının sonbahar-kış Siyah deri moda trendi

Sadece "The Matrix" Trinity görüntü hatırlama ve deri mont, elbise ve deri takım elbise giyerler. Mimari tarzı tasarımcıların Hayranları kare siluet fütüristik modeli kesme sunuyoruz, gerçek bir bayan feminen elbiseler, büsye seçebilirsiniz.


DKNY, Calvin Klein, Sportmax

Örme Triko

Bizim çocukluk Hatırlamak ve gibi soğuk hava onlar bizim sevgili büyükannesi tarafından örme sanki bakmak rahat, hacimli kazak kadar tamamlamayı onun sezon başında başlıyor.
2012/13 sezonunda hacimli kazak sonbahar-kış yeni moda trendi çiçek baskılar ve deri pantolon ile ince kumaş, kalem etekler yapılmış uçan maksi etek için ideal bir maç olduğunu, ya da sadece sevdiğiniz üzerine giyebilir yazlık elbise - Bu sonbaharda tüm kabuledilebilir varyasyonları izin!

Cheap and Chic Moschino, Just Cavalli, Vanessa Bruno
Hafif ve ince yazlık tulum yerine isterseniz bir battaniye gibi kendinizi sarın böylece büyük masif yaka ve eşarplar, gel.
Moda tasarımcıları kış soğuk beklemeden sıcak bir eşarp başlatmak için bize bildiriniz. Elbise, gömlek ve ceket üzerine giyin.


Cacharel

2012/13 yılının sonbahar-kış hayvansı tema moda trendi

2012 sonbahar hayvansı teması beklenmedik bir gelişme oldu. Bunun yerine geleneksel leopar ve kaplan baskı sırıtarak hayvan Ağızlıklar sıcak kazak süslemeleri vardır. Ama onlar agresif ve oldukça çocuksu bakmadı.


Kenzo, Krizia, Paul & Joe

2012/13 yılının sonbahar-kış kürk apolet moda trendi

Yeni moda trendi sezon Kürk yaka omuzlarında yolu uzun yatıyor böylece geniştir ve bu kural kışlık mont ve ceketler için de geçerlidir, ancak bu bile akşam önlük.


J. Mendel & L'Wren Scott

2012/2013 yılının sonbahar-kış Timsah moda trendi

Timsah imitasyon deri geleneksel aksesuar üretimi için kullanılan, ancak, yeni 2012-2013 moda trendi sezonda tasarımcılar bize bu malzemeden yapılmış bir ceket, elbise ve etek denemek için sunuyoruz. Onlar olağanüstü görünüyorsun, ama bu eğilim alışması eğer göreceksiniz, bu üretim süreci çok pahalı, bu, doğal olarak, yansıyan ve giyim nihai maliyet olacaktır.


Emilio Pucci, Elena Miro, Max Mara

Çılgın şapkalar

Marc Jacobs'un bu moda trendi bir yazar. Ona göre, o Marie Antoinette yolu esinlenilmiştir ve sonuç olarak bazı çılgın şapkalar, pistlere "Alice Harikalar Diyarında" ve Harry Potter'ın büyücü şapkaları Mad Hatter anımsatan çıktı.


Louis Vuitton ve Marc Jacobs

Kürk Renk

"Kürk bir lüks değil," moda tasarımcıları yeni 2012-2013 sezonunda tek bir sesle.
Yere Zarif kürk mont ve ceketler bu sezon moda trendi pembe, açık mavi ya da turuncu renkte boyalı hacimli mont otomatik bayan tarzı devraldı. Bu tasarımcılar, lüks bir vizon ceket ve yeşil yüksek sesle protesto ebedi kadınsı rüya eşit ironi ile bizi arayın görünüyor.


Blumarine

Kar etsin!

Ilk kar yağışı moda tasarımcıları aslında çevremizdeki manzara ile birleştirmek için bizi arayın ile. Başarılı kamuflaj için biz beyaz tüylü kürk mantolar, tüylü şapkalar ve kürklü çizmeler giymek için davet edilir.


0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review